مواد لازم
بادنجان کبابی : دو عدد
سیر : سه حبه
پنیر لیقوان و پیتزا : از هر کدام 100 گرم
جعفری خرد شده : یک تا دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
کره : دو قاشق سوپخوری
اسپاگتی : 300 گرم
آرد : سه قاشق سوپخوری
شیر : سه پیمانه
طرز تهیه
سیر را خرد کرده و در روغن کمی تفت دهید. بادنجان ساطوری شده را با پنیر
لیقوان خرد شده به سیر اضافه کرده به تفت دادن ادامه دهید. جعفری، نمک و
فلفل را هم بریزید. ماکارونی را در آب و کمی روغن و نمک پخته بعد آبکش
کنید. کره و آرد را در ظرفی تفت داده و شیر را ریخته و مدام هم بزنید تا
مثل فرنی شود. اگر خیلی غلیظ شد به آن شیر اضافه کنید. نمک و فلفل هم
بریزید تمام مواد را با هم مخلوط کنید (ماکارونی، سس و مایه بادنجان). بعد
در ظرف چرب شده ریخته و پنیر پیتزای رنده شده را هم روی آن بپاشید. در فر
200 درجه سانتیگراد به مدت 30 الی 35 دقیقه قرار داده تا پنیر طلایی شود.
منبع : سوران