مواد لازم
کره : 3 قاشق سوپخوری
خامه : 80 گرم
شکلات سفید : 325 گرم
اسانس پرتقال : 2 قطره
شکلات قهوهای : 50 گرم
طرز تهیه
کره و خامه را داخل شیرجوش کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار
دهید تا شروع به جوشیدن کند (به مدت 1 دقیقه) مایه را از روی حرارت بردارید
و اجازه دهید سرد شود. سپس 225 گرم از شکلات را خرد کنید و داخل مایه خامه
و کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات ذوب شود سپس اسانس
پرتقال را افزوده و اجازه دهید شکلات در یخچال به مدت 2 ساعت خنک شود حالا
گلولههای کوچکی از مایه درست کنید و روی فویل سرد قرار دهید و به مدت 30
دقیقه کنار بگذارید سپس بقیه شکلات را ذوب کنید و گلولهها را در شکلات
سفید بزنید و مجدداً روی فویل سرد قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس روی آن
خطهایی از شکلات قهوهای ذوب شده بیندازید ، مواد لازم برای تهیه 20 عدد
شکلات است.
منبع : مجله هنر آشپزی