مواد تشکیل دهنده نان برتزل
آب داغ (37-43 درجه) 2 فنجان
1 قاشق غذاخوری شکر
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
5-6 قاشق غذاخوری آرد
نمک 1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری روغن کانولا
جوش شیرین 2 قاشق غذاخوری
1 عدد تخم مرغ بزرگ
طرز تهیه نان برتزل
آب و شکر را در یک کاسه متوسط بریزید و شکر را اضافه کنید تا شکر حل شود. سپس خمیر را ورز داده و قبل از رسیدن خمیر 10 دقیقه بگذارید آن را بگذارید.
سپس 1 فنجان آرد به مواد اضافه می کنیم و به آرامی با همزن برقی مخلوط می کنیم. سپس نمک و 4 فنجان آرد اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه بزنید تا همه مواد اضافه شود. ما به طور متوسط یک و نیم دقیقه خمیر را اضافه می کنیم. مقدار دیگری آرد اضافه کنید و به مدت یک دقیقه با همزن به آرامی مخلوط کنید. اگر خمیر همچنان چسبناک و مرطوب است ، یک فنجان دیگر آرد اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر بزنید تا خمیر خوبی بدست آید.
سپس خمیر را روی یک سطح صاف قرار دهید و کمی ورز دهید.
یک کاسه بزرگ را با روغن پر کنید و تمام اطراف کاسه را با روغن چرب کنید. خمیر را در ظرف چرب شده بریزید و روی آن را بپوشانید. خمیر را به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار دهید تا بیرون بیاید و اندازه آن دو برابر شود.
اجازه دهید فر 225 درجه گرم شود. کف ظرف شیرینی پزی را با کمی روغن چرب کرده و کنار بگذارید. خمیر را به 16 توپ با قطر 5 سانتی متر تقسیم کرده و داخل پلاستیک قرار دهید.
هر کدام خمیر را به صورت نواری به طول 45 سانتی متر در می آورید و همانطور که نشان داده شده به صورت جفت درآمیخته و روی صفحه اجاق گاز قرار می دهید. وقتی همه آماده شدند روی آنها را بپوشانید و 15 دقیقه دیگر استراحت کنید.
در همان زمان به قابلمه بزرگ کمی آب اضافه کنید و حرارت دهید تا بجوشد. سپس جوش شیرین را بگذارید و منتظر بمانید تا دوباره جوش بیاید. نان را در این آب قرار دهید ، بگذارید هر کدام به مدت 1 دقیقه در آب بجوشد ، سپس آنها را از آب خارج کرده و روی صفحه اجاق گاز قرار دهید.
تخم مرغ را در 1 قاشق غذاخوری آب حل کرده و روی نان بمالید. روی آنها کمی نمک بپاشید و سپس به مدت 12-15 دقیقه در اجاق داغ قرار دهید تا قهوه ای طلایی شود. سپس آن را از فر خارج کنید.
یادداشت های اضافی در مورد نان براتسل
نان براتسل یک تکه خمیر است
زمان آماده سازی برای مواد اولیه و لوازم حدود 1 ساعت 0 دقیقه است
و زمان پخت و پز حدود 30 دقیقه است.
نان براتسل را می توان به عنوان صبحانه ، ناهار ، شام ، پیش غذا تهیه کرد.
همچنین می تواند به عنوان Sugar-Iftar در ماه رمضان خورده شود.
توجه داشته باشید که مقدار ماده اولیه و سفارش تهیه آن 6 نفر است.